Valmistujaiset

Well Done folioilmapallo - kultatähtiKevät ja kesä on tulvillaan iloisia juhlia, kuten valmistujaiset ja ylioppilasjuhlat. Niitä pitää juhlia! Verkkokaupastamme löydät kauniita, hauskoja ja käteviä koristeita ja kattaustarvikkeita onnistuneen juhlapäivän viettoon.  Serpentiini.fi toimittaa asiakkaillemme tuotteet nopeasti ja luotettavasti jo muutamassa päivässä. Valitse sinäkin kotimainen juhlatarvikeliike Serpentiini. Säästät aikaa ja rahaa tilaamalla tarvitsemasi juhlatuotteet turvallisesti ja helposti verkkokaupastamme.

Kattaus

Valmistujaiset ja yo-juhlien suunnitteluun kuuluu olennaisesti  juhlapöytä ja sen kattaus.  Kertakäyttöiset kattaustarvikkeet mahdollistavat kepeän ja stressittömän juhlapäivän ilman tiskejä tai astioiden rikkimenemisen pelkoa.  Kattauksen lähtökohta on pöytä- ja kaitaliinojen valinta. Valikoimissamme on runsas valikoima kaitaliinakankaita, joista löytyy myös muuhun koristeluun sopivia koristekankaita. Muovi– ja paperipöytäliinat tuovat huolettomuutta ja etenkin ulkona pidettävissä juhlissa. Uudelleenkäytettäviä, tukevia premium-luokiteltuja pöytäliinoja löytyy myös. Varsinaiseen kattaukseen valikoimastamme löytyy valtava määrä lautasliinoja, lautasia, mukeja, aterimia, herkkukippoja ja  tarjoiluvälineitä. Ekologisia kattaustarvikkeita meillä Serpentiinillä on myös  runsain määrin.  Jos haluaa juhlapöydissä poltella tuikkuja niin siihen tarkoitukseen löytyy kauniita tuikkukippoja.

Koristeet

Valmistujaisten juhlatunnelmaan sopivat koristetarvikkeet kuuluvat osana upeaan päivään. Koristeilla voi korostaa päivän teemaa monin tavoin. Upeat ilmapallotkonfetit ja pöytäkoristeet, serpentiinit, sekä paljon muuta oman maun mukaan valittavaksi löytyy juhlatarvikevalikoimastamme, joka tarjoaa mahdollisuuksia laidasta laitaan. Jos on mielessä joku teemaväri, jota haluaa korostaa koristelussa, niin värivalikosta voi lähteä selaamaan ja poimimaan väri edellä tarvikkeita. Oman tyylin mukaan toteutetut valmistujaiset jäävät ikuisesti mieleen ilon ja onnistumisen juhlana.