Bambuastia, venemalli, 100 kpl

Uusi vuosi

Suomessa perinteinen uusi vuosi sisältää näyttävien rakettien ampumista, tulevaisuutta ennustavaa tinan valantaa sekä helppoa suolaista syötävää. Puoliltaöin uudenvuodenjuhlissa korkataan kuohuviini ja vuodenvaihde vastaanotetaan riemuiten.Lue lisää..


Uusi vuosi on juhlien aikaa ja uudenvuodenjuhlien tarvikkeet, asusteet ja kattaustarvikkeet ovat saatavilla Juhlatarvikeliike Serpentiinin verkkokaupasta vuoden jokaisena viikonpäivänä kellon ympäri. Verkkokaupan kaikki tuotteet ovat valmiina toimitukseen varastoltamme Suomessa. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme luotettavat kotimaiset toimitukset, jo muutamassa päivässä tilauksesta. Ylläty positiivisesti ja vietä unohtumaton uusi vuosi – käytä sinäkin kotimaista Juhlatarvikeliike Serpentiiniä!

KATTAUS

Kauniit ja näyttävät kattaustarvikkeet uudenvuoden juhlapöydässä korostavat juhlavuutta ja tuovat juhlatilaan sopivasti säihkettä. Suosittuja värejä uudenvuoden juhlissa vuodesta toiseen ovat kulta ja hopea sekä musta.

ILMAPALLOT

Uuteenvuoteen sopivilla ilmapalloilla saat uudenvuoden juhlavieraat toivotettua näyttävästi tervetulleeksi. Kestäviä folio- ja kumipalloja ilmapalloja löytyy sekä ilma- että heliumtäytteisinä.
Myös monissa väreissä löytyvillä numeroilmapalloilla saat loihdittua käden käänteessä uuden vuosiluvun näyttävästi. Kestäviä folioilmapalloja löytyy sekä ilma- että heliumtäytteisinä. Upeat ilmapallokimput kannattaa ripustaen somistaa eri puolille huonetta juhlatilan yhtenäisen ilmeen aikaansaamiseksi. Myös kirjainilmapalloilla voit kehitellä näyttävän ja osuvan tervetulotoivotuksen.

KORISTEET

Uudenvuodenjuhlien sopivilla viirinauhoilla ja muilla uuden vuoden koristeilla, kuten lameeverhoilla, konfettiputkilla ja konfettitykeillä,  serpentiineillä, paperilyhdyillä ja paperiviuhkoilla saat juhlatilan viimeisteltyä hohdokkaaseen ja näyttävään kuntoon.

.

Ostoskori