Kastejuhla / nimiäiset

Kun pieni ihminen on saamassa oman virallisen nimensä, niin kaunis ja lämmöllä suunniteltu kastejuhla / nimiäiset -tilaisuus vaatii omat tarvikkeensa ja koristeensa.  Verkkokauppamme valikoimassa on laaja repertuaari tilaisuuteen sopivia juhlatarvikkeita. Kastejuhla / nimiäiset ovat herkkä ja kaunis juhla, jossa kauniit ja hempeät koristeet ja kattaustarvikkeet täydentävät juhlatunnelmaa. Tutki ja valikoi rauhassa nettikauppamme tarjontaa ja tee tilaus. Haluamanne tuotteet lähetetään matkaan  Serpentiini.fi:n varastolta heti tilausta seuraavana arkipäivänä.  Valitse sinäkin kotimainen juhlatarvikeliike Serpentiini. Säästät aikaa ja rahaa tilaamalla tarvitsemasi syntymäpäivien juhlatuotteet turvallisesti ja helposti suoraan verkkokaupastamme.

Kankaat

Kun olette valinneet kastejuhla / nimiäiset tilaisuuden juhlapaikan,  pääsette suunnittelemaan kyseiseen tilaan sopivia somistus- ja koristelutarvikkeita. Kastejuhla/nimiäiset ovat pienen ihmisen ensimmäinen juhla, jolloin somistuksiin ja koristeluun panostetaan. Juhlapaikkana voi toimia oma koti, pihamaa tai kodin ulkopuolelta varattu juhlatila. Meillä on paljon tilaisuuden koristeluun sopivia kankaita.  Seitinohuet koristekankaat, pitsit, tyllit ja satiinit mahdollistavat monipuolisen käytön kaitaliinoina tai tuolirusetteina.  Kankaiden lisäksi juhlatilan yksityiskohtaisempia koristeita ja somistuksia varten voi käyttää  kauniita satiini- tai organza-nauhoja.

Koristeet

Kevyet ja pehmoiset paperikoristeet, kuten paperikukat, pom-pomit, hunajakennot sekä paperiviuhkat resonoivat täydellisesti herkkään ja vauvanpehmeään tunnelmaan kastejuhla / nimiäiset -tilaisuudessa. Somat, pastellit ilmapallot ovat suosittuja, kun juhlatilaan halutaan kevyttä ja suloista tunnelmaa. Juhlapöytiin juhlavia kattauksia viimeistelemään voi asetella konfetteja, kristallimursketta ja koristehelminauhoja. Seinille, ikkunoihin tai juhlapöydän ylle voi ripustaa piparkakkureunaisia lamellinauhoja. Kaiken kaikkiaan monenlaisilla koristetarvikkeilla on mahdollista luoda tilaisuus, joka muistuu kauniin tunnelmansa vuoksi mieleen vielä vuosien ja vuosikymmentenkin päästä.

Kakku- ja leivontakoristeet

Kastejuhla / nimiäiset kuuluu juhliin, joissa nautitaan varmasti teeman mukaista juhlakakkua sekä muita hyviä leivonnaisia. Valikoimassamme on kauniita kakkukynttilöitä, muffinssi- ja muffinivuokia, kuppikakkukoristeita ja kätevään ja kauniiseen donitsien tarjoiluun donitsiseiniä. Somat kakku- ja leivontakoristeet ovat kuin kirsikkana kakun päällä.

Teemavärit

Helpottaaksemme teitä löytämään kastejuhla /nimiäiset  -juhlaanne teemavärin mukaiset tuotteet, olemme tehneet karkean jaon kolmen suosituimman sävyn mukaan: pinkinsävyinen teema, sinisävyinen teema ja valkoinen teema. Pääsävyn mukaan suurin piirtein jaetuissa tuotteissa on toki muitakin sävyjä rinnalla, kuvioissa tai muissa yksityiskohdissa.  Jokainen oman juhlansa suunnittelija tekee valintansa omien mieltymystensä ja näkemystensä mukaan. Mikään väri ei ole poissuljettu, kun se on linjassa sydämen ääneen.  Kaikki tuotteemme värien mukaan jaoteltuina löytyy linkistä värit.