1-vuotiaan ilmapallokoriste, sininen-hopea

Lasten teemajuhlat

Lasten syntymäpäiviin liitetään usein joku teema. Teemoja on paljon, ja niihin sopivien kattaus- ja koristetarvikkeiden löytämisessä haluamme auttaa. Erilaiset lasten teemajuhlat tarvikkeineen löytyvät valikoimistamme runsaana ja tarjoavat näppäriä ja kauniita ratkaisuja tarvikehankintoihin 1-vuotisjuhlista alkaen. Lue lisää..

1-VUOTISJUHLAT

1-vuotisjuhlat ovat ensimmäinen ja siksi ainutlaatuisin syntymäpäivä. Silloin puhalletaan ensimmäinen kakkukynttilä. Soma 1-vuotiskynttilä kruunaa juhlakakun ja päivänsankari on innoissaan. Huoleton, kepeä, mutta kaunis kattaus on näppärä rakentaa kertakäyttöisistä kattaustarvikkeista. Silloin ei tarvitse huolestua jos jollain lipsahtaa lusikallinen kakkua ohi suun. Myös muki tai kuppi saattaa mennä juhlatiimellyksessä nurin. Suosittelemme ratkaisuksi em. seikat huomioon ottaen laajan valikoiman 1-vuotisjuhliin kuvitettuja tai numeromerkinnällä 1 varustettuja tarvikkeita. Ykköskemuihin ykkösluokan tarvikkeet! Löydät ne linkistä 1-vuotisjuhlat.

TEEMAJUHLAT

Monet rakkaat satuhahmot, eläinhahmot, supersankarit ja harrastushahmot ovat löytäneet tiensä lasten teemajuhlien kattaus- ja koristetarvikkeisiin. Kaverijuhlat samanhenkisten ystävien kanssa onkin ihan parhaimmasta päästä nostamaan teemajuhlien tunnelman kattoon! Seuraavaksi muutama otanta valikoimissamme olevista, supersuosituista tuotesarjoista.

Viidakon eläimet

Eläinhahmoista yksi suosituimmista on Viidakon Eläimet -tuoteperhe, josta löytyy iloiset ja värikkäät kattaustarvikkeet, juhlahatut, ilmapallot, pinjatat sekä paljon muuta. Kukapa ei haluaisi välillä olla vähän tiikeri tai leijona. Ehkä meissä kaikissa asuu myös pieni kirahvi, joka haluaa kurkistaa vähän kauemmaksikin pitkän kaulansa avulla. Viidakon eläinten juhlissa voi tömistellä ja karjahdella luvan kanssa 😀

Karhunpoika

Somat Karhunpoika -sarjaan kuuluvat lempeät, vaaleansinisävyiset kattaustarvikkeet pikkukarhujen teemajuhlissa rauhoittavat pienet juhlijat pöydän ääreen, ainakin hetkeksi. Tankkauksen jälkeen karhukävelyt ja muut menevät leikit alkavat taas vetää puoleensa 😀

Yksisarvinen

 Yksisarvisen -teemajuhlat ovat yksi ihanimmista, vuodesta toiseen suosituimmista teemoista etenkin tyttöjen synttäreillä. Eikä ihme, ovathan tuotteet tosi kauniita. Herkullisen pastellit sävyt sekä uljas ja kaunis Yksisarvinen kattaus- ja koristetarvikkeissa nostattavat juhlatunnelman korkealle, melkeinpä laukalle 😀 Kutsun juhliin voi lähettää teeman mukaisilla kutsukorteilla. Yksisarvis-valikoimassamme on myös kaverilahjoiksi sopivia tuotteita, kuten liituja, kyniä, kumeja ja vihkoja, tarroja ja paljon muuta.

Merenneito

Merenneito on iki-ihana, klassinen hahmo, joka toimii lasten teemajuhlien yhtenä varmana suosikkina vuodesta toiseen. Merihevoset, simpukat, kalat ja vedenalaiset kasvit koristavat kauniin merenneidon lisäksi niin kattaus- kuin muita koristetarvikkeita. Turkoosin, vedenvihreän ja lilan eri sävyt teeman tuotteissa kertovat osaltaan missä elementissä merenneidon hahmo elää; mystinen, kaukainen meri ja sen sadunhohtoinen elämä. Holografisesti hohtavat yksityiskohdat välkehtivät monissa tuotteissa. Salaperäinen retki merenalaiseen tarumaailmaan pääsee vauhtiin, kun pienet merenneidot teemajuhlissaan päästävät mielikuvituksensa valloilleen!

Game On!

Pelihenkiset lasten teemajuhlat ovat löytäneet oman paikkansa lasten synttäreillä. Game On! -tuoteperhe tarjoaa mainiot ja riskittömät kattausvarusteet kun pelikemuissa vauhti kiihtyy ja taotaan ennätyksiä! Kertakäyttömukit, -lautaset, -pöytäliinat ja lautasliinat luovat perustan huolettomaan synttärikattaukseen. Kaverilahjapusseihin voi sujauttaa  Game On -kyniä, tarra- tai tatuointiarkkeja.

Muita teemoja 

Edellä kerrottujen lasten teemajuhla -tuoteperheiden lisäksi valikoimissamme on lukuisa määrä muita teematuotteita, esimerkiksi Frozen, Panda ja Kamut, LOL Surprise, Autot ja Koneet sekä Merirosvot. Tervetuloa selaamaan valikoimamme ja tekemään hyviä teemanne mukaisia löytöjä. Samalla voi syntyä uusia ideoita tai täydennystä tämän vuoden synttäreille sekä ajatuksia tulevien vuosien synttäriteemoja varten.

Ostoskori