1-vuotisjuhlat

1-vuotisjuhlat ovat pienen ihmisen ensimmäinen oma juhla ja ansaitsee arvoisensa tilaisuuden. Taaperon iloiseen juhlapäivään löydät teemaan sopivat tarvikkeet meiltä.  Tutustu rauhassa runsaaseen valikoimaamme, poimi sopivimmat ostoskoriin, niin me toimitamme tilauksen pikaisesti postiin.  Onnistuneet 1-vuotisjuhlat rakentuvat monista asioista. Tärkeintä on rakastava ja iloinen tunnelma, jota voi korostaa kauniilla koristeilla, kattaustarvikkeilla, ilmapalloilla, kakkukoristeilla ja  -kynttilöillä. 1-vuotiaan taaperon juhlatarvikkeiden värimaailmassa on paljon hempeitä pastellisävyjä, vaaleanpunaista sekä vaaleansinistä.

ILMAPALLOT

1-vuotisilmapallot ihanine väreineen, muotoine ja kuvineen pienen päivänsankarin juhlapäivän koristeina ovat mainio ja kaunis koriste korostamaan ainutlaatuisen juhlapäivän tunnelmaa. Numero 1 -muotopallojen värivalikoima on runsas; pinkki, sininen, ruusukulta, hopea, vaaleansininen ja musta. Upeat 1-vuotispäivän ilmapallosetit, joihin sisältyy numero 1:n lisäksi muitakin ilmapalloja, ovat näyttäviä ja kauniita vaikkapa valokuvaustaustoina. Kuvitetut ilmapallot, joissa on  kauniita kuvioita ja tekstejä tekevät myös hyvin selväksi mikä on juhlan teema 🙂 Yksiväriset ilmapallot toimivat aina juhlassa kuin juhlassa ja niistä on vara valita juuri omannäköisensä yhdistelmät. 1-vuotisjuhlat ovat ilmapallonsa ansainneet!

KAKKUKYNTTILÄT JA -KORISTEET

Ihan ykköshetki 1-vuotisjuhlissa on tietysti päivänsankarin puhaltaessa ensimmäistä kakkukynttilää. Juhlakakku vaatii tietysti soman kakkukynttilän ja/tai koristeen! Koko perhe jännittää ja kannustaa päivänsankaria hänen kohdistaessaan puhallustaan kohden kynttilää – sammuuko vai ei – vai tarvitaanko apupuhaltajaa 🙂 1-vuotisjuhlat ovat kakkukynttilätapahtumista varmaan se merkittävin. Jos ei halua syystä tai toisesta kakkuun kynttilää, niin upea 1-vuotiskoriste kakun päällä on hyvä vaihtoehto.

KATTAUS

Suloiset kattaustarvikkeet – esimerkiksi eläinhahmoilla kuvitetut pahvimukit, pahvilautaset ja lautasliinat – mahdollistavat huolettoman mutta kauniin kattauksen pikkusankarin juhlapöytään. Iloiset ketut, karhunpojat, tiikerit, puput, prinsessat ja tähdet ovat suosittuja kuvitushahmoja 1-vuotiaan kattaustarvikkeissa. Pöytä on hyvä kattaa muovipöytäliinalla, niin ei tarvitse olla huolissaan itse pöydästä jos sattuu juhlijalla menemään juoma yli laidan tai kakku leviää lusikasta ohi suun. Kuka sitä 1-vuotiaana ihan täydellisiä pöytätapoja vielä omaa, pääasia on että juhlat ovat iloiset! 1-vuotisjuhlat ovat juhlat, joissa ei pönötetä. Sankari määrää tahdin 🙂

KORISTEET

Somat koristeet, kuten viiri- ja koristenauhat, paperikoristeet, pompomit, paperilyhdyt ja serpentiinit tarjoavat mahdollisuuden pistää juhlatila koreaksi monin tavoin. Viirinauhoja ja koristenauhoja voi ripustaa ikkunaan, ovenpieliin tai seinälle. Paperilyhdyt ja pompomit on ovat kevyitä ripustaa kattoon ja niitä voi muutenkin käyttää lastenhuoneen koristeina. Päivänsankari voi myös koristella itsensä syntymäpäiväkruunulla, hatulla, olkanauhalla tai kravatilla – ainakin valokuvaushetken verran. Serpentiini.fi verkkokaupasta saat tarvikkeet nopeasti ja luotettavasti pikaisellakin aikataululla. Valitse tarvitsemasi tuotteet rauhassa kotisohvalla. Toimitus lähtee matkaan tilausta seuraavana arkipäivänä Tuusulassa sijaitsevalta varastoltamme.