Häätarvikkeet

Hääpäivä kuuluu tärkeimpiin päiviin elämässä. Häätarvikkeet tekevät juhlasta omalta osaltaan onnistuneen. Me haluamme helpottaa elämänne päivän onnistumisessa tarjoamalla runsaan valikoiman häätarvikkeita valittavaksenne.  Selaa runsas häätarvikevalikoimamme ja  valitse omasi kaikessa rauhassa. Kun valinnat on tehty ja tuotteet ostoskorissa, niin parin – kolmen päivän päästä pääset ihastelemaan ja hypistelemään tuotteita ihan livenä! 

KORISTELUKANKAAT 

Häätarvikkeet ja niiden suunnittelu on ihana projekti, johon sisältyy paljon valintoja. Hankintasuunnitelmat voi käynnistää esimerkiksi juhlapaikan ja kirkon koristeluun tarvittavista kankaista. Tilojen somistuksen ja koristelun voi toteuttaa erilaisilla tylleillä, pitseillä tai organza-kankailla.  Hehkuva satiini on aina upea juhlakangas. Kauniit satiini- tai organza-nauhat antavat lukemattomia mahdollisuuksia kun halutaan viimeistellä juhlapaikan koristelu oman näköiseksi ja teemaa kunnioittaen. Koristekankaita ja nauhoja Serpentiinillä on laaja valikoima.

HÄÄILMAPALLOT, VIIRINAUHAT JA KYLTIT

Tärkeitä häätarvikkeita ovat myös viirinauhat juhlapaikalle, hääilmapallot, ilmapallokaaret ja ilmapallokimput. Häävieraiden opastamista varten kyltit ja opasteet sekä sisätiloissa että hääpaikan ulkopuolella ovat tärkeitä ja helpottavat juhlavieraiden kulkua oikeisiin paikkoihin juhlapaikalla.  Hääauton koristeet ovat yksi tärkeä ja hauska häätarvike. Hääautolla ajelu on unohtumaton ja tunnelmaltaan voimakas sekä ennen että jälkeen vihkitilaisuuden. Hääauton ikkunaan voi kirjoittaa tärkeät sanat ikkunatussilla.

PAPERIKORISTEET, TAUSTAVERHOT JA VALOKUVAUS

Somat, kevyet ja värikkäät  paperikoristeet, kuten pompomit, hunajakennot ja paperilyhdyt antavat runsaasti mahdollisuuksia juhlapaikan monipuoliseen koristeluun. Jos haluaa juhlatilaan säihkettä, sitä saa kimaltelevilla tai mattapintaisilla taustaverhoilla, ilmapallokaarilla, kukkaseinillä tai kreppinauhaverhoilla, joita voi luovasti asetella juhlatilaan kukin oman makunsa ja värisilmänsä mukaan.  Taustaverhoilla on tärkeä rooli myös kun halutaan ikuistaa hääpari valokuviin, jolloin kaunis tausta korostaa ikimuistoisen päivän juhlavaa ja upeaa tunnelmaa. Hauskoja kuvaushetkiä varten toimivat photoboothit propseineen aiemmin mainittuja taustaverhoja unohtamatta. Ainutlaatuisten hääkuvien säilyttämistä varten on kaunis valokuva-albumi se oikea paikka, mihin kuvat laitetaan talteen tulevia muistoja varten.

HÄÄKATTAUS

Juhlapöytien kaunis kattaus lähtee liikkeelle pöytäliinojen ja kaitaliinojen valinnasta. Valikoimissamme olevan runsas koristekangasvalikoimamme tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet sommitella juhlapöytiin herkullisen väriset ja -kuosiset kaitaliinat ja muut kangaskoristeet. Kauniiden liinojen päällä varsinainen kattaus pääsee oikeuksiinsa. Lautasliinat, aterimet, astiat ja kukka-asetelmat resonoivat alla oleviin kankaisiin, jotka korostavat juhlatilan yleistä harmoniaa ja herkkää tunnelmaa. Supersuositut juuttikaitaliinat tekevät kattauksesta kauniin rustiikkisen. Häävieraita varten juhlapöydässä on kohteliasta olla selkeät ja kauniit pöytänumerot ja paikkakortit. Upeat konfetit ja muut pöytäkoristeet  tuovat lähes äärettömät mahdollisuudet koristella juhlapöydät persoonallisesti juuri oman teeman mukaan. Kynttilät tai tuikut juhlapöydissä väreilevät pehmeää ja rauhoittavaa tunnelman koko juhlatilaan. Tuikkuja varten kauniit tuikkukipot ovat oikea valinta.

HÄÄVIERASTARVIKKEET

Häätarvikkeet sisältävät myös myös vieraita varten monia asioita. Häätilaisuudet ovat tunnelmaltaan herkkiä, joten onnenkyyneleitä varten kauniille nenäliinoille tulee usein tarvetta. Yksittäiset desinfiointigeeli kerta-annospakkaukset ovat tervetullut lisä juhlavieraita varten. Häälahjat ovat yksi perinteinen ja toivotuin asia hääparin ainutlaatuista päivää ja uutta elämänvaihetta huomioitaessa. Paljon toivotaan lahjakortteja, joita varten erilaiset korttilaatikot ovat kätevä ratkaisu ja toimivat myös kauniina yksityiskohtana muun somistuksen lomassa. Tärkeä muisto on myös häävieraiden omakätiset nimikirjoitukset vieraskirjojen sivuilla. Rakkaita häävieraita voi kiittää pienillä vieraslahjoilla tai antaa  hääkarkkeja. Ne voi antaa kätevästi ja kauniisti erilaisissa lahjarasioissa ja pussukoissa. Serpentiini.fi-verkkokaupan valikoimasta löydät laadukkaat häätuotteet huokeasti. Varastomme sijaitsee Tuusulassa ja kaikki verkkokauppamme häätarvikkeet sijaitsevat siellä. Tilaa hyvissä ajoin ennakkoon tai viime hetken täydennykset – meiltä ne löytyy.