Joulu

Joulu on talviajan juhlista useimmille se paras kalenterijuhla. Joulu koristeluineen ja lahjapuuhineen on pimeän vuodenajan piristys. Serpentiini.fi tarjoaa laajan valikoiman joulukalentereita, paketointitarvikkeita, joulukoristeita ja kattaustarvikkeita. Selaa rauhassa – mutta ajoissa – runsas valikoimamme ja varmista kaunis joulu tarvikkeineen tänäkin vuonna.

JOULUKALENTERIT

Itse tehtävien joulukalentereiden tekeminen on hauskaa, luovaa ja palkitsevaa puuhaa. Meillä on paljon DIY-joulukalentereita, jotka voi täyttää mieleisillään jouluyllätyksillä. Itse tehty joulukalenteri on myös mainio lahjaidea annettavaksi ystävälle tai rakkaalle. Serpentiini.fi valikoimassa on myös vuodesta toiseen kestäviä, uudelleenkäytettäviä joulukalenterimalleja.

PIKKUJOULUT

Kun joulu tuntuu olevan vielä kaukana, voi järjestää hauskat pikkujoulut pitkää joulun odotusta helpottamaan. Meiltä löytyy kivoja tarvikkeita, koristeita ja kattaustarvikkeita kun haluat järjestää ystäville riemukkaat pikkujoulut. Hopea, kulta, musta ja punainen värimaailma toimii aina pimeän ajan juhlissa ja tuovat sopivaa bling-blingiä rentoihin juhliin. Tarvikkeet löytyvät osastoltamme pikkujoulut.

JOULUPAKETOINTI

Jouluvalmisteluiden yksi tärkeimmistä tehtävistä on tietysti joulupaketointi. Kauniit lahjapaperit, lahjapussit ja pakettikortit antavat tärkeän visuaalisen ensivaikutelman sekä viime silauksen onnistuneeseen kokonaisuuteen. Selaa rauhassa joulupaketointiosastomme valikoima,  sieltä saattaa löytyä juuri ne oikeat tarvikkeet.

JOULULEIVONTA

Jouluksi on hauska leipoa ja itsetehdyt jouluherkut maistuvat tietysti parhaimmilta. Myös joululahjojen kärkipäähän kuuluu itseleivottu kakku, jonka voi antaa kakkuvuokineen päivineen lahjaksi. Lapset rakastavat piparien leipomista, ja heille sopivia piparimuottejakin meiltä löytyy. Joululeivontaosastoltamme löydät monta teemaan sopivaa tarviketta iloisiin leivontahetkiin.

JOULUKORISTEET

Omannäköinen joulu rakentuu monista tekijöistä, joista yksi tärkeimmistä on joulukoristeet. Vuodesta toiseen kestävät koristeet kaivetaan esiin ja toki usein tulee hommattua jokunen uusikin koriste. Erilaiset tähden-, lumihiutaleen- ja kuusen muotoiset koristeet ovat aina varma valinta. Niitä ja paljon muita – kirjaimellisesti tähdellisiä -koristeita löydät osastoltamme joulukoristeet.

JOULUKATTAUS 

Kun kaikki jouluvalmistelut on valmisteltu, joulukalenterit avattu, joulukoristeet aseteltu, lahjat valmiina ja joulu voi tulla, on enää kauniin ja kätevän joulukattauksen valmistelu ennen juhla-ateriaa. Joulukattaukseen sopivat kaitaliinakankaat, tuikkukipot, konfetit ja varsinaiset ateriointitarvikkeet löytyvät osastoltamme joulukattaus. Varastomme sijaitsee Etelä-Suomen Tuusulassa,  joten tuotteet lähtevät postiin tilausta seuraavana arkipäivänä. Serpentiini.fi haluaa joulunne onnistuvan tänäkin vuonna!