Baby Shower

Baby Shower -juhlat eli vauvajuhlat ovat ihana tapa juhlistaa tulevaa pienokaista sekä tulevia vanhempia. Selaa rauhassa runsas tarvikevalikoimamme, poimi ihanimmat ostoskoriin, niin pian olet valmis toteuttamaan ikimuistoiset vauvajuhlat!

Vauvajuhla, vauvasuihku, baby shower: rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kyseisiin juhliin löydät Serpentiinin valikoimista monenlaisia tuotteita, kuten kattaustarvikkeita, yksivärisiä tai kuviollisia  ilmapalloja, runsaasti vauvajuhlaan sopivia koristetarvikkeita, photobooth-settejä valokuvausta varten sekä vauvajuhlaan sopivia kauniita asusteita äidille. Lahjaideoina tulevalle äidille toimii esim. vauvan ikäviltti tai vieraskirja. Vauvajuhlassa nautitaan usein myös kakkua tai muita herkkuja, joita varten somat kakkukoristeet, kuppikakkukoristeet ja herkkutikut tuovat nekin oman osuutensa vauvajuhlan tunnelmaan. Baby Shower -juhlassa paljastetaan usein tulevan vauvan sukupuoli. Siihen tarkoitukseen voi käyttää konfettipalloja ja konfettitykkejä,  joista paljastuva väri kertoo onko tulossa poikavauva vai tyttövauva. Myös Boy-folioilmapallo tai Girl-folioilmapallo ilmaisevat asian. Sukupuolen paljastus on yksi hauska lisä kun vauvajuhlaa vietetään. Jos on tulossa kaksoset, niin kaksosvauvojen sukupuolet voi ilmaista samaan tapaan, tosin tarvikkeita tarvinnee tuplasti 🙂

ILMAPALLOT JA MUUT KORISTETARVIKKEET

Ihanat ja somat vauvajuhlaan sopivat ilmapallot ovat yksi suosittu ja helppo koristelutarvike. Ilmapallojen väreillä voi korostaa tulevan pienen ihmisen sukupuolta. Sopivia ilmapalloja tilaisuuteen löytyy folioituina sanailmapalloina (Boy, Girl, Baby, Baby Shower) tai kuvitettuina ilmapalloina, joissa teksteinä usein Oh Baby, It’s A Boy, It’s A Girl, Baby Boy, Baby Girl. Yksiväriset ilmapallot toimivat myös mainiosti ja upeita ilmapallokimppuja voi kehitellä yhdistämällä erivärisiä, -muotoisia ja -kokoisia ilmapalloja samaan nippuun. Somat ja hempeät paperikoristeet, kuten pom-pomit, paperikukat, paperilyhdyt, hunajakennokoristeet, viirinauhat, pöytäkonfetit ja ihanat koristekankaat tuovat runsaasti mahdollisuuksia kun mietitään vauvajuhlien koristelua.  Juhlatilan ja juhlapöydän kaunis koristelu ja kattaus tuo mielihyvää kaikille juhlaan osallistuville.  Vaaleanpunainen, vaaleansininen, ruusukulta, mintunvihreä ja muut pastellisävyt sekä valkoinen ovat aina suosittuja värejä vauvajuhlassa.

KATTAUSTARVIKKEET JA KAKKUKORISTEET

Huolettomaan kertakäyttökattaukseen Serpentiiniltä löytyy paljon somia ja hempeän sävyisiä pahvilautasia, pahvimukeja, lautasliinoja, pöytäliinoja, herkkukippoja sekä paperipillejä. Kun juhlapöydän kattaus on valmis, niin lopuksi pöytään kannetaan juhlakakku ja muita ihania herkkuja. Vauvajuhlan teemaan sopivat kuppikakkukoristeet ja herkkutikut sekä kakkukynttilät kertovat kauniisti kuinka somat juhlat on kyseessä. Vauvamaisen suloinen tunnelma kohoaa entisestään.

ÄIDIN ASUSTEET 

Tuleva äiti on kunniahenkilö ja päätähti vauvajuhlassa, joten juhlapäivänä hänellä on mahdollisuus käyttää kauniita ja nimenomaan kyseiseen päivään tarkoitettuja erityisiä tulevan äidin asusteita, kuten olkanauhat, hiuspannat ja solmittavat satiininauhat, joissa on usein teksti Mummy To Be tai Mama To Be ovat hyvin suosittuja. Jos haluat katsoa koko Serpentiinin Baby Shower -valikoiman, näet sen linkistä kaikki baby shower tuotteet. Baby Shower tuotteet saat Serpentiini.fi:n kautta nopeasti ja helposti. Varastomme sijaitsee Tuusulassa, joten tuotteet lähtevät postiin tilausta seuraavana päivänä. Ilahduta tulevaa äitiä ja yllätä hänet vauvajuhlilla, jotka saat järjestettyä kauttamme tiukemmallakin aikataululla 🙂 Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi!