Bambuastia, venemalli, 100 kpl

Lautaset

 • Bambuastia, venemalli, 100 kpl

  Hauskanmuotoiset, bambunlehdistä tehdyt veneenmalliset lautaset juhlatarjottaville.

  Pakkauksessa 100 kpl lautasia, joiden koko on 220 x 110 x 30 mm ja tilavuus noin 270 ml.

  Bambu on biohajoava ja CO2-neutraali, erittäin nopeasti kasvava kasvi, jonka kasvatukseen ei tarvita lannoitteita tai torjunta-aineita.

 • Eco Rainbow “Happy Birthday” pahvilautaset, 8 kpl

  Ihastuttavat, Eco Rainbow -sarjan pastellinsävyiset “Happy Birthday” pahvilautaset ovat muovivapaita ja kierrätettäviä.  Pakkauksessa on 8 kpl lautasia.

  Sopivat mainiosti niin aikuisten kuin lastenkin synttäreille.

   

 • Joulumaisema-pahvilautaset Ø 25 cm, 8 kpl

  Somat, jouluiset pahvilautaset myydään 8 kappaleen paketissa. Lautasten halkaisija on 25 cm.

  Tuote ja pakkaus on kierrätettävä ja FSC-sertifioitu.

 • Marmorikuvioidut pahvilautaset Ø 25 cm , 8 kpl – beige-harmaa

  Kauniit pahvilautaset, joissa marmorimaisia kuvioita beigen ja harmaan sävyissä. Sopivat moneen juhlaan ja luovat rauhallisen, maanläheisen tunnelman.

  Pakkauksessa on 8 pahvilautasta, joiden halkaisija on 25 cm.

 • Amazonica syvä lautanen, 10 kpl

  Kertakäyttöastiat voivat olla ekologisia, näyttäviä ja tyylikkäitä. Nämä ympäristöystävälliset lautaset on tehty bagassista, joka on sokerituotannon ylijäämäaine. Bagassi maatuu kompostoitaessa noin kahdeksassa viikossa.

  Lautasen väri on puhtaan valkoinen, halkaisija 19 cm, korkeus 5,5 cm ja ne myydään 10 kpl:n pakkauksissa.

  Amazonica-sarjan ovat suunnitelleet ruotsalaiset suunnittelijat Bernadotte & Kylberg, jotka voittivat Red Dot Award -suunnittelupalkinnon vuonna 2015.

 • Ekolautanen, kuvioitu, 21 cm, 50 kpl

  Kertakäyttöastiat voivat olla ekologisia ja tyylikkäitä. Nämä lautaset on tehty biohajoavasta bagassista, joka on sokerituotannon ylijäämäaine. Lautasen väri on vaalea, reunoilla kaunis raidoituskuvio, halkaisija 21 cm ja ne myydään 50 kpl:n pakkauksissa. Lautaset ovat tukevia ja miellyttäviä käyttää.

  Lautasissa on rasvankesto ja ne kestävät mikroaaltouunin. Ei uuniin.

  Lautaset ovat kierrätettäviä ja teollisesti kompostoitavia.

 • Ekolautanen, natural, 18 cm, 50 kpl

  Kertakäyttöastiat voivat olla ekologisia ja tyylikkäitä. Nämä lautaset on tehty biohajoavasta bagassista, joka on sokerituotannon ylijäämäaine. Lautasen väri on vaalea, halkaisija 18 cm ja ne myydään 50 kpl:n pakkauksissa. Lautaset ovat tukevia ja miellyttäviä käyttää.

  Lautasissa on rasvankesto ja ne kestävät mikroaaltouunin. Ei uuniin.

  Lautaset ovat kierrätettäviä ja teollisesti kompostoitavia.

 • Ekolautanen, vaaleanruskea, 23 cm, 50 kpl

  Kertakäyttöastiat voivat olla ekologisia ja tyylikkäitä. Nämä lautaset on tehty biohajoavasta bagassista, joka on sokerituotannon ylijäämäaine. Lautasen väri on puhtaan vaaleanruskea, halkaisija 23 cm ja ne myydään 50 kpl:n pakkauksissa. Lautaset ovat tukevia ja miellyttäviä käyttää.

  Lautasissa on rasvankesto ja ne kestävät mikroaaltouunin. Ei uuniin.

  Lautaset ovat kierrätettäviä ja teollisesti kompostoitavia.

 • Pieni ekolautanen, vaaleanruskea, 15,5 cm, 50 kpl

  Kertakäyttöastiat voivat olla ekologisia ja tyylikkäitä. Nämä lautaset on tehty biohajoavasta bagassista, joka on sokerituotannon ylijäämäaine. Lautasen väri on vaaleanruskea, halkaisija 15,5 cm ja ne myydään 50 kpl:n pakkauksissa. Lautaset ovat tukevia ja miellyttäviä käyttää.

  Lautasissa on rasvankesto ja ne kestävät mikroaaltouunin. Ei uuniin.

  Lautaset ovat kierrätettäviä ja teollisesti kompostoitavia.

 • Jälkiruokalautaset – puusydämet, 25 kpl

  Kauniit, pienet areca-puusta tehdyt sydämen muotoiset jälkiruokalautaset. Pakkauksessa on 25 kpl lautasia, joiden koko on 16,5 x 16,5 cm.

  Lautanen on kompostoitava, biohajoava ja siinä on rasvaa kestävä pinta. Lautanen kestää mikron ja pakastuksen.

 • Jälkiruokalautaset kartongista kultareunalla, 6 kpl

  Kartonkilautanen ruskeasta, valkaisemattomasta kartongista. Kaunis kullanvärinen ulkoreunus. Lautasen halkaisija on 18 cm, joten se sopii jälkiruoille ja muulle pikkusyötävälle. Paketissa 6 kpl lautasia.

 • Lautaset kartongista kultareunalla, 6 kpl

  Kartonkilautanen ruskeasta, valkaisemattomasta kartongista. Kaunis kullanvärinen ulkoreunus. Lautasen halkaisija on 23 cm. Paketissa 6 kpl lautasia.

 • Kulmikas lautanen, palmunlehti, 24×16 cm, 6 kpl

  Trendikkäät palmunlehtilautaset, jotka ovat kooltaan 24 (L) x 16 (S) x 3 (K) cm. Pakkauksessa 6 kpl lautasia.

  Lautaset on tehty maahan tippuneista palmunlehdistä ja ovat 100 % biohajoavat sekä kompostoitavat. Lautaset kestävät lämpötilavaihtelut -18 ja +180 celsiusasteen välillä. Lautaset kestävät myös mikroaaltouunin.

 • Lautaset kartongista, 20 kpl

  Perinteinen tukeva kartonkilautanen ruskeasta, valkaisemattomasta kartongista. Lautasen halkaisija on 22 cm. Paketissa 20 kpl lautasia. Kartonki on materiaalina biohajoava ja kierrätettävä materiaali.

  Lautaset ovat rasvankestäviä.

 • Happy Birthday EKO kartonkilautaset Ø 23 cm, 12 kpl

  Hauskan näköiset, ympäristöystävälliset pahvilautaset synttäreille. Värikkäät kynttiläkuviot sekä teksti Happy Birthday valkoisin kirjaimin. Sekä lautaset että lautasten pakkaus ovat täysin muovittomat, joten nämä voit kokonaisuudessaan kierrättää vaikka kotosalla.

  Pakkauksessa 12 kpl lautasia, joiden halkaisija on 23 cm.

   

 • Puiset jälkiruokalautaset, 20 kpl

  Kauniit, pyöreät ja puiset jälkiruokalautaset sopivat loistavasti esimerkiksi picnicille. Lautasen halkaisija on 15 cm ja niitä on yhdessä pakkauksessa 20 kpl. Lautaset ovat mikrouunin kestäviä. Nämä lautaset kestävät myös pakastuksen ja ovat 100 % biohajoavia. Lautasten puumateriaali on kestävästi tuotettu.

  Huomioithan, että puulautaset saattavat käyristyä ilmankosteuden vaihtelun vuoksi jonkin verran. Ne saa suoristettua kevyen kostutuksen jälkeen pitämällä niitä painon alla.

Ostoskori