Ilmapallotikut ja telineet

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • mustavalkoinen naru

  Mustavalkoinen puuvillanaru, 50 m

  1,90

  Monikäyttöinen, mustavalkoinen kierretty puuvillanaru sopii lahjapaketointiin, askarteluun tai vaikkapa ilmapallojen pitonaruksi.

  Rullassa on 50 metriä 1 mm:n paksuista narua.

 • Pöytäkoriste - ilmapalloteline kulta 2

  Pöytäkoriste – ilmapalloteline, kulta

  7,90

  Kullanväristä paperia oleva pöytäkoriste, jossa mukana kuusi ilmapallotikkua. Tikkujen päihin voit kiinnittää juhliisi sopivat ilmapallot. Koriste on uudelleenkäytettävä.

  Korkeus telineellä on 72 cm.

  HUOM! Ilmapallot eivät kuulu toimitukseen. Suosittelemme ilmapallojen täyttöön ilmapallopumppua. Hävitä tyhjentyneet pallot välittömästi käytön jälkeen. Tukehtumisvaara lapsilla.

 • Pyöreä ilmapalloteline 1

  Pyöreä ilmapalloteline

  19,90

  Kun haluat rakentaa näyttävän ilmapallokoristeen juhliisi, niin tämän 168 cm korkean ja 78 cm leveän ilmapallotelineen avulla se onnistuu!

  Telineen pohja täytetään vedellä tai hiekalla, jotta rakennelma pysyy vankasti pystyssä. Telineen kokoaminen on helppoa.

  Telineen materiaali on muovia. Huomioithan, että paketissa ei tule mukana ilmapalloja, vaan ne tulee ostaa erikseen.

 • sinivalkoinen naru

  Sinivalkoinen puuvillanaru, 50 m

  1,90

  Monikäyttöinen, sinivalkoinen kierretty puuvillanaru sopii lahjapaketointiin, askarteluun tai vaikkapa ilmapallojen pitonaruksi.

  Rullassa on 50 metriä 1 mm:n paksuista narua.

 • o ilmapallorunko, puolikaariIso ilmapallorunko 2

  Suuri ilmapallokaariteline

  59,90

  Iso ilmapallokaariteline, joka toimii katseenvangitsijana niin sisääntuloissa kuin valokuvataustana juhlissa.

  Pakkauksen osista saat helposti kasattua kaaren, jonka leveys on 3 m ja korkeus 220 cm. Kaaren kokonaispituus on peräti 7 m.

  Mukana tulee myös 50 kpl renkaita, joihin saat kiinnitettyä ilmapallosi. Kaaren jalkaosat tulee täyttää vedellä tai hiekalla, jotta saat kaaren pysymään tukevasti paikoillaan.

  Huomioithan, että pakkauksessa ei tule mukana ilmapalloja, vaan ne tulee ostaa erikseen. Voit käyttää folio- ja kumipalloja kaaressa. Kaareen mahtuu 200 kpl 23 cm halkaisijaltaan olevia ilmapalloja.

  Ilmapallojen täyttöön suosittelemme ilmapallopumpun käyttöä. Hävitäthän tyhjentyneet pallot välittömästi käytön jälkeen. Tukehtumisvaara lapsilla.

 • vaaleanpunavalkoinen puuvillanaru

  Vaaleanpunavalkoinen puuvillanaru, 50 m

  1,90

  Monikäyttöinen, vaaleanpunavalkoinen kierretty puuvillanaru sopii lahjapaketointiin, askarteluun tai vaikkapa ilmapallojen pitonaruksi.

  Rullassa on 50 metriä 1 mm:n paksuista narua.

 • vaaleansinivalkoinen naru

  Vaaleansinivalkoinen puuvillanaru, 50 m

  1,90

  Monikäyttöinen, vaaleansinivalkoinen kierretty puuvillanaru sopii lahjapaketointiin, askarteluun tai vaikkapa ilmapallojen pitonaruksi.

  Rullassa on 50 metriä 1 mm:n paksuista narua.

 • Ilmapallonauha

  Ilmapallonauha, 5 m

  5,90

  Reikänauhaa, johon saat kiinnitettyä täytettyjä ilmapalloja ketjuksi ja rakennettua esimerkiksi ilmapallokaaren. Pakkauksen nauha on 5 metriä pitkä ja 1,5 cm leveä.

  Paketti ei sisällä ilmapalloja.

 • Siniset ilmapallotikut

  Siniset ilmapallotikut, 6 kpl

  2,90

  Ympäristöystävälliset, lyhytvartiset ja kartongista valmistetut ilmapallotikut myydään 6 kpl:n pakkauksissa. Hauska ilmapallokuviointi!