Polttarit

Kukkapanta pinkki mix 2 Ikimuistoiset polttarit kaipaavat omanlaisensa asusteet, koristeet  ja kattaustarvikkeet. Meiltä niitä löytyy! Selaa rauhassa verkkokauppamme runsasta tarjontaa, poimi ne omimmat ja tee tilaus: parissa – kolmessa päivässä pääset ihastelemaan ja hypistelemään tuotteita ihan livenä. 

ASUSTEET

Polttarit ovat juhlien kuningattarelle ja seuraneideille hauska päivä, jolloin voi pukeutua juuri niin kuin oman teemansa mukaan haluaa. Spesiaaleja asusteita juuri tuohon merkittävään päivään löydät reilusti valikoimastamme. Upeat olkanauhat, sekä kauniit hiuspannat ilmaisevat yhdellä silmäyksellä että nyt ei ole harmaa arki kyseessä vaan hauska, ikimuistoinen juhlapäivä. Olkanauhojen teksteistä selviää onko nauhan kantaja tuleva morsian, kaaso, tai muuten vaan yksi parhaimmista ystävistä. Muut asusteet, kuten tatuoinnit, hupilasit, korut, rannenauhat, rintamerkit ja puuvillakassit ovat myös tärkeää rekvisiittaa kun vietetään tyylikkäästi hauskaa polttaripäivää.

KORISTEET

Polttarit kaipaavat omat koristeensa ja kertovat päivän tunnelmasta heti juhlatilaan saapuessa. Polttarikoristeita valikoimassamme on todella paljon! Ilmapalloja ja ilmapallokaaria, pöytäkonfetteja, paperikukkia, -lyhtyjä ja -kennoja, koristenauhoja ja -bannereita. Suositut värisävyt, kuten vaaleanpunainen, pinkki, ruusukulta ja kulta ovat runsain mitoin edustettuina verkkokauppamme valikoimassa.  Sydänkuviot ja -muodot koristeissa symboloivat päivän teemaa ja tunnelmaa: rakkautta, yhteenkuuluvuutta, iloa – niistä on hyvät polttarit tehty.

KATTAUSTARVIKKEET

Herkullinen buffetpöytä on tietysti yksi polttarijuhlien olennainen osa. Kun ensin syö silmillään kaunista juhlapöytää upeine kattaustarvikkeineen, niin on valmis vimmaiseen herkutteluun! Tarjoiluvälineinä toimivat tyylikkäät donitsiseinät, shotti- ja tarjoilualustat. Kauniit kertakäyttöastiat, kuten lautasliinat, mukit ja pillit sekä lautaset mahdollistavat huolettomat herkutteluhetket, ei tiskaamista!

MUUT  TARVIKKEET

Vieraskirjaan voi kirjoittaa mustaa valkoiselle ketä juhlissa olikaan 😀  Wedding planner -kirja on mainio lahjaidea, jollei se ole jo juhlittavan parin toimesta hankittu. Löysitkö omasi? Odotamme tilaustanne ja toimitamme paketin postiin heti seuraavana päivänä tilauksen saapumisesta.