Banneri – boy or girl, 1,75 m

sukupuolen paljastus

 • Banneri – boy or girl, 1,75 m

  Värikäs banneri vauvajuhliin! Viirillä on pituutta 1,75 m ja se sisältää erivärisiä lippuja sekä tekstin “boy or girl”.

  Huomioithan, että kyseessä on tee-se-itse tuote, eli liput tulee itse pujottaa mukana tulevaan valkoiseen nauhaan.

 • Boy or Girl – pyöreä foliopallo Ø 35 cm

  Kaunis, pyöreä foliopallo sukupuolen paljastusjuhlaan!

  Pallon väritys on pastellia vaaleanpunaista ja vaaleansinistä, ja tekstinä kullanvärisin kirjaimin “Boy or Girl”. Täytettynä ilmapallon halkaisija on 35 cm.

  Pallo toimitetaan tyhjänä.

 • Juhlakoristesetti sukupuolen paljastusjuhlaan

  Upea setti ilmapalloja sekä banneri sukupuolen paljastusjuhlaan. Kun haluat kertoa hauskasti ja näyttävästi kumpaa sukupuolta tuleva vauva on, niin tässä tarvikkeet.

  Pakkauksen sisältö: musta, suuri, halkaisijaltaan 60 cm:n kokoinen ilmapallo, jossa teksti “What will baby be?” Sinisiä, vaaleansinisiä, pinkkejä ja persikan värisiä ilmapalloja yhteensä 20 kpl, joita kutakin väriä 5 kpl.  Mukana tulee 1,5 m vaaleanpunaista ja vaaleansinistä paperinauhaa, joita voi halutessaan kiinnittää koristeiksi.

  Pinkkejä ja sinisiä konfetteja tulee mukana 8 g pussi kumpaakin väriä. Tarvitsemasi konfetit asetetaan mustan pallon sisään ja kun pallo puhkaistaan niin konfettisateen väri kertoo sukupuolen.  Lisäksi settiin sisältyy banneri “Boy or Girl”, jossa boy vaaleansinisin kirjaimin ja girl vaaleanpunaisin kirjaimin.

  Ilmapallot ja konfetit ovat biohajoavia. Pakkaus ovat kierrätettävä ja FSC-sertifioitu.

  Kuvassa oleva pyöreä teline ei sisälly pakkaukseen. Tarkka setin sisältö näkyy kuvassa 2.

   

   

   

 • Party poppers, pinkki, 6 kpl

  Pienet partypopperit, jotka korkin avauksen jälkeen ruiskuttavat pinkkiä serpentiiniä. Pakkauksessa on 6 kpl poppereita.

 • Pinjata – boy or girl

  Pinjatalla voi hauskasti paljastaa tulevan vauvan sukupuolen.  Pinjata toimitetaan tyhjänä, joten se tulee itse täyttää täytteellä, joka paljastaa salaisuuden. 🙂 Voit laittaa sisällöksi esimerkiksi pieniä karkkeja tai pieniä esineitä, jotka ilmaisevat tulevan vauvan sukupuolen.

  Pinjatan voit hajottaa kepillä tai vetämällä alaosan naruista. Pinjatan koko on 52 x 38 cm.

Ostoskori