Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Pastellit isot pahvilautaset, 8 kpl

  Pastellit isot pahvilautaset, 8 kpl

  6,90

  Todella kauniit, pastellisävyiset pahvilautaset sopivat loistavasti kevään ja kesän juhlakattauksiin.

  Pakkauksessa on 8 kpl kulmikkaita lautasia. Hempeitä pastellisävyjä on neljä; pinkki, lila, sininen ja keltainen, joita kutakin on pakkauksessa 2 kpl. Lautasten koko on 26 cm.

 • Pastellit pahvilautaset, 12 kpl

  Pastellit, kulmikkaat jälkiruokalautaset, 12 kpl

  6,90

  Todella kauniit, pastellisävyiset pahvilautaset sopivat loistavasti kevään ja kesän juhlakattauksiin.

  Pakkauksessa on 12 kpl kulmikkaita lautasia. Värisävyjä on kuusi erilaista, joita kutakin on pakkauksessa 2 kpl. Lautaset ovat kooltaan 16,5 x 19 cm.

 • Truly Scrumptious paperipöytäliina, 120 x 180 cmTruly Scrumptious paperipöytäliina, 120 x 180 cm 2

  Truly Flower paperipöytäliina, 120 x 180 cm

  8,90

  Upea, Truly Flower -sarjan runsaskukkainen paperipöytäliina on loistava alusta kauniin juhlapöydän kattaukseen. Sopii erityisesti juhliin, joissa romantiikkakin kukkii, ja mainio valinta ihan kaikkiin juhliin, joissa ei kukkakuoseja tai värejä säästellä.
  Liinassa on muhkeita sinisiä, pinkkejä ja punaisia kukkia. Pöytäliina on 120 cm leveä ja 180 cm pitkä. Jos on oikein suuri pöytä käytössä, niin tämän liinan voi laittaa isomman pöytäliinan päälle (kuva 2).

 • Cocktailtikut, 12 kpl - Laamalaama herkkutikut

  Herkkutikut – Laama, 12 kpl

  8,90

  Värikkäät Laama-teemaiset herkkutikut riemukkaisiin kattauksiin.  Koristeissa on hienoja yksityiskohtia, pompomeja, tupsuja ja laama-hahmoja. Koristeiden pituus tikkuineen 18 cm, joten ovat näyttäviä vaikkapa kuppikakkujen koristeena tai cocktail-paloissa.