Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Eco Rainbow lautasliinat, 16 kpl

  Eco Rainbow “Happy Birthday” lautasliinat, 16 kpl

  4,90

  Ihastuttavat, Eco Rainbow -sarjan pastellinsävyiset “Happy Birthday” paperilautasliinat ovat ekologisia ja kierrätettäviä.  Pakkauksessa on 16 lautasliinaa.

  Sopivat mainiosti niin aikuisten kuin lastenkin synttäreille.

   

 • Truly Scrumptious Happy Birthday lautasliinat 20 kplTruly Scrumptious Happy Birthday lautasliinat, 20 kpl 2

  Truly Flower Happy Birthday lautasliinat, 20 kpl

  6,30

  Upeat, Truly Flower -sarjan Happy Birthday -lautasliinat henkivät menneen ajan runsasta kukkaistunnelmaa. Järjestä ihanat syntymäpäiväjuhlat, joiden kattauksessa värikkäitä kukkakuoseja ei säästellä.

  Pakkauksessa on 20 + 1 lautasliinaa, joiden koko avattuna on 33 x 33 cm. Pakkauksen extra-lautasliina toimii pakkauksessa olevien 20 lautasliinan suojana muovin sijasta. Lautasliinat ja pakkaus ovat siten 100 % kierrätettäviä.

 • Truly Scrumptious paperipöytäliina, 120 x 180 cmTruly Scrumptious paperipöytäliina, 120 x 180 cm 2

  Truly Flower paperipöytäliina, 120 x 180 cm

  8,90

  Upea, Truly Flower -sarjan runsaskukkainen paperipöytäliina on loistava alusta kauniin juhlapöydän kattaukseen. Sopii erityisesti juhliin, joissa romantiikkakin kukkii, ja mainio valinta ihan kaikkiin juhliin, joissa ei kukkakuoseja tai värejä säästellä.
  Liinassa on muhkeita sinisiä, pinkkejä ja punaisia kukkia. Pöytäliina on 120 cm leveä ja 180 cm pitkä. Jos on oikein suuri pöytä käytössä, niin tämän liinan voi laittaa isomman pöytäliinan päälle (kuva 2).